Over Ons

We komen op voor huurders en hun recht om passende woonruimte te vinden op het moment dat dit nodig is. Bij ons wordt een permanente woningruil niet alleen mogelijk, maar we streven er ook naar om het een positieve ervaring te maken die onze huisruilers zelf kiezen om hun leven lang te herhalen.

Onze visie

Woningruil24.nl streeft ernaar om het nummer 1 platform voor woningruil te zijn door het meest uitgebreide aanbod aan relevante woningruilopties aan te bieden. In elke grote stad met een woningtekort en andere uitdagingen is het ons doel om je te helpen je nieuwe woning te vinden en ervoor te zorgen dat we de meest succesvolle woningruil kunnen faciliteren.

Het Woningtekort Aanpakken, Eén Ruil Per Keer

Woningruil24.nl is onderdeel van Relocasa, opgericht in 2004 door ondernemers die zelf ervoeren hoe moeilijk het is om een nieuwe woning te vinden. We zagen de mogelijkheid om het woningprobleem aan te pakken waar huurders in grote steden mee geconfronteerd worden.

Door de jaren heen zijn we een drijvende kracht geworden om van woningruil een erkende en populaire oplossing te maken om een nieuwe woning te vinden. Ons werk gaat verder dan alleen huurders aan elkaar te koppelen; we nemen actief deel aan de veranderingen in de maatschappij om een eerlijkere en beter toegankelijke woningmarkt te creëren.

Ondanks onze groei van een bescheiden start tot de populairste dienst voor woningruil die door duizenden huurders gebruikt wordt, houden we onverzettelijk vast aan onze toewijding om een naadloze ervaring te bieden. We blijven ons ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende behoeften van onze community, maar onze missie blijft dezelfde: om huurders te ondersteunen en woningruil makkelijker dan ooit tevoren te maken.

We zetten ons in om je te helpen een nieuwe woning te vinden

Onze grote community van woningruilers staat altijd centraal in alles wat we doen. Jouw tevredenheid is onze sleutel tot succes. Onze prioriteit is de voortdurende verbetering van ons werk en de unieke matchingservice die we bieden. Elke beslissing die we nemen is gericht op het dichterbij brengen van onze woningruilers naar een betere ervaring en een succesvolle woningruil.

Klantenservice: info@woningruil24.nl

Bedrijfsinformatie: 
Woningruil24.nl
Mr Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
Netherlands

Wil jij ook je huurwoning ruilen?

  • Woningruilen aangepast naar jouw wensen
  • Hulp tijdens het gehele process
  • Het kost twee minuten om je te registreren
Ga gratis aan de slag