Heemskerk

Jan van Polanenstraat 170

1 tegen 1

1 Kamers ∙ 52 m² ∙ Verdieping 1

623 €/maand

Advertentienummer: 41981

Over de woning

Leuke een slaapkamer appartement op de eerste verdieping met balkon. Het is een hoekwoning waardoor je een extra raam hebt aan de woonkamer kant. Een knusse open keuken met een eiland voor meer kast en aanrecht ruimte. Naast de keuken vindt je nog een berging waar je prima je wasgoed kan ophangen en waar de koelkast kan staan. De slaapkamer is ruim met twee inbouw kasten en de badkamer heeft alles wat je nodig hebt. Wc, aansluiting voor de wasmachine, douche en gootsteen. Verder is er genoeg ruimte voor badkamer meubels en accessoires.

Vlakbij is het centrum van Heemskerk waar je goed kan terrassen, winkelen en je boodschappen kan doen. In de zomer zijn er hier leuke evenementen zoals de feestweek, stoeppop en beats & bites. Sportscholen zijn in de buurt en station Heemskerk is ook dichtbij. Je bent met een fiets afstand van tussen de 15 en 20 min in Uitgeest en Beverwijk.

In het gebouw wonen verschillende mensen. Jong en oud. Het is daardoor bruisend, maar ook rustig. De buren zijn vriendelijk en zeggen je gedag. Van de Tolweg achter het gebouw heb je geen last.

Lees meer over de woning

Ben je geïnteresseerd in een ruil?
In het gebied
Openbaar vervoer
Bus
Jan van Kuikweg (188 meter)
Trein
Heemskerk (1204 meter)
Gewenste woning

Wil jij ook van huurwoning ruilen?

  • Bekijk alle informatie en meer advertenties
  • Ruilen aangepast naar jouw wensen
  • Eenvoudige aanmelding in 2 minuten
kamers
Minimaal aantal m²
Hoogste huur
Eisen
Overige wensen

Wil jij ook je huurwoning ruilen?

  • Woningruilen aangepast naar jouw wensen
  • Hulp tijdens het gehele process
  • Het kost twee minuten om je te registreren
Ga gratis aan de slag